Epson lansează noi modele de proiectoare pentru săli de clasă și birouri

0
555
Epson lansează noi modele de proiectoare pentru săli de clasă și birouri

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat să devină indispensabil societății prin conectarea oamenilor, lucrurilor și informației cu ajutorul tehnologiilor oferite. Compania a anunțat noi modele de proiectoare laser, destinate școlilor și birourilor. Vin în 8 variante concepute pentru o varietate de medii de lucru și studiu. Aflăm în rândurile următoare ce dotări aduc acestea.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania afirmă că noile proiectoare sunt ușor de calibrat, dispun de imagine scalabilă și contribuie la colaborarea eficientă între colegi, la birou sau la școală.

Epson include în portofoliu două noi modele interactive: EB-735Fi și EB-725Wi, cât și 6 modele standard: EB-735F, EB-725W, EB-720, EB-L200SW, EB-L200SX, EB-L200W și EB-L200.

Noile modele sunt echipate cu o sursă de lumină laser ce nu necesită mentenanță. Potrivit noilor reglementări privind distanțarea socială și lucrul de acasă, acestea oferă imagini mari, clare și luminoase. Contribuie la colaborarea între echipe și colegi prin funcțiile de partajare de conținut, atât din încăpere, cât și de la distanță. Suntem anunțați că se pot folosi împreună cu o tablă antibacteriană, ce contribuie la un mediu de lucru igienic. Laurențiu Ciuhan, Business Account Manager Videoproiectoare la Epson România, a declarat:

„Pe măsură ce oamenii se întorc la locurile de muncă și în sălile de clasă, vor observa schimbări semnificative ale spațiului cauzate de măsurile de distanțare socială.”

Acesta adaugă  „Cu aceste noi proiectoare dorim să încurajăm colaborarea între colegi și echipe. Datorită dimensiunilor scalabile ale ecranului cu diagonala de până la 500 de inci, utilizatorii pot asigura vizibilitatea ecranului pentru toți colegii, inclusiv pentru cei așezați în spatele sălilor de întâlniri sau clase.”

Modelele interactive aduc funcții speciale

Cele două noi modele interactive, Epson EB-735Fi și EB-725Wi dispun de o funcție pentru divizarea ecranului, afișând până la patru tipuri de conținut simultan. Pe lângă asta, modelele primesc și wireless integrat și Screen Mirroring (Miracast) pentru partajarea conținutului de pe mai multe dispozitive. Imaginea livrată de un astfel de proiector diferă de cele ale ecranelor TV prin lipsa umbrelor, a strălucirii, oferind astfel o soluție optimă pentru ședințe de birou sau ore de curs.

Suntem anunțați că proiectoarele vor deveni disponibile începând cu luna ianuarie a anului 2021.