Acestea sunt căştile pe care TREBUIE să le ai dacă eşti DJ: Meters Music OV-1B, cu VU-metru la pachet

0
1050

Uneori nu acoperim doar căşti consumer, ci şi prosumer, cum este cazul noului model Meters Music OV-1B, pe care îl puteţi admira mai jos. Impresionează prin faptul că are un VU-metru lateral, cu un indicator old school sub formă de afişaj pe fiecare cască.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face aici cu o pereche de căşti cu suport Bluetooth, cu anulare a zgomotului de fond şi cu suport aptX HD. Acele VU-metre măsoară volumul la care ascultaţi muzica şi îl indică celor din jurul vostru într-un mod cât se poate de cool. Căştile sunt unele de rezoluţie înaltă şi promit calitate net superioară celei de pe un CD audio. Avem şi butoane touch laterale, pentru playback, volum şi preluarea de apeluri.

Asta înseamnă că avem şi microfon integrat, iar bateria inclusă pe acest gadget oferă 8 ore de autonomie, cu un timp de standby dublu. Cine are nevoie de conexiune fizică beneficiază de un conector de 3.5 mm acoperit cu aur. Căştile sunt disponibile pe negru, maron sau rose gold şi se livrează de luna viitoare. Costă 370 de euro şi reprezintă o pereche dinamică, flexibilă şi comodă pentru orice cap sau pereche de urechi.

Acest device cântăreşte 372 de grame, are perniţe din spumă cu memorie şi o bandă din oţel. Există şi piele sintetică inclusă aici şi revenind puţin la baterie, 20 de minute de încărcare înseamnă 2-3 ore de playback.