Xiaomi Router 4 se lansează pe 22 mai, iată teasere şi detalii

2
1064

Xiaomi a început să devină mai deschisă şi mai occidentală cu abordarea sa la capitolul PR şi social media. Ca atare au început să abunde teaserele şi comunicarea directă cu publicul. Tang Mu, vicepreşedinte al zonei Eco/Exploration la Xiaomi a prezentat indicii pe social media despre Xiaomi Router 4. Ce este acesta aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Evident este un router wireless, dar ştim că va sosi pe 22 mai şi ar trebui să fie mai puternic şi mai generos cu raza de acţiune faţă de predecesori. Acesta va suporta broadband pe bază de fibră optică Gigabit. Se va putea conecta la mai multe terminale deodată faţa de predecesor şi are şi un buton “Minet”, care oferă acces la reţea imediat.

Conform posterului, noul Xiaomi Router 4 are un design arătos, disipare rapidă a căldurii şi stabilitate crescută. Suportă control de pe telefon, pe baza unei aplicaţii şi are un mecanism special anti flood. Semnalul este puternic, acoperirea largă, chiar şi prin ziduri şi a crescut numărul de reţele şi standarde suportate. Se va descurca şi cu transferul intens la streaming şi jocuri fără probleme.

În acest moment un Xiaomi Router 3 costă 36 de dolari şi mă aştept la un preţ similar şi pentru Router 4. Predecesorul avea 128 MB ROM, 128 MB RAM DDR2 şi procesor MediaTek.