Receiver audio

Din când în când cei de la Xiaomi mai lansează pe piață și gadget-uri foarte accesibile. Un nou astfel de exemplu este receiver-ul audio numit Xiaomi Bluetooth Audio Receiver, dispozitiv ce va realiza fix ce indică și denumirea sa.

Publicitate

Acesta este un gadget ce se poate conecta via Bluetooth 4.2 la un device analog, modalitate prin care se permite astfel streaming-ul audio de pe alte device-uri. Se oferă compatibilitate cu toate headset-urile ce dispun de jack audio 3.5 mm și prețul este de numai 15 dolari.

Receiver audio

Ni se promite o autonomie de 4-5 ore cu o singură încărcare și aflați că la interior se află o baterie de 97 mAh ce poate fi încărcată folosind portul microUSB v2.0 de la bază. Producedura de conectare la smartphone se va realiza prin apăsarea unui buton fizic de pe receiver și streaming-ul audio poate începe!

Receiver audio

Putem conecta acest receiver audio la perechea noastră de căști folosind portul audio 3.5 mm și ulterior via Bluetooth la telefon. Este o soluție ingenioasă de a vă putea bucura de muzică în cazul în care smartphone-ul vostru nu dispune de port 3.5 mm cum se întâmplă cu multe modele actuale de pe piață.