Xbox 720 soseşte la E3 2012, conform zvonurilor

0
657

Dacă Nintendo a făcut furori cu al său Wii U, prezentat la E3 2011, ei bine Microsoft se pare că ar fi păstrat “bunătăţile” pentru anul viitor. O sursă din cadrul Crytek afirma că producătorul lui Xbox 360 va prezenta un succesor pentru această consola la ediţia E3 de anul viitor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Specificaţiile nu au fost finalizate încă, iar numele de cod al consolei este deocamdată Xbox 720, dar nu credem că acest branding va fi păstrat şi pentru produsul final. Interesant e faptul că producătorul Crytek a creat deja un joc pentru următoarea generaţie de console Microsoft, titlul purtând numele de TimeSplitter 4 şi fiind doar un demo deocamdată.

Dezvoltatorii au folosit DirectX 11 şi s-au bazat pe CryEngine 3 pentru a realiza acest joc. Demo-uri private ale jocului au avut loc la E3 2011, departe de ochii presei şi ai fanilor. Vă reamintim că Xbox 360 a fost anunţat în luna mai a anului 2005, iar o versiune slim a sosit pe piaţă în anul 2010. Sistemul de control Microsoft Kinect a avut o contribuţie însemnată la succesul acestei console, dar se simte deja nevoia unui succesor, după o perioadă atât de lungă.