Tesla Roadster

Printre cele mai așteptate vehicule electrice din ultima vreme îl avem și pe Tesla Roadster, un coupe sportiv ce are un debut comercial programat pentru 2020 și care costă 200.000 dolari în varianta standard. Cumpărătorii mai au ceva de așteptat până când se vor bucura de ineditul vehicul, dar între timp îl pot admira în imagini proaspete.

Publicitate

Fotografiile pe care le vedeți aici au fost realizate în cadrul unei expoziții organizate de către Colegiul de design ArtCenter din Los Angeles, acolo unde vehiculul a avut parte de o apariție surpriză. Un detaliu ce trebuie menționat este acela că nimeni altul decât șeful de design Franz von Halzhausen a fost student al acestei școli, deci apariția mașinii se înțelege.

Tesla Roadster

Numeroase imagini și-au făcut apariția la scurt timp pe rețeaua de socializare Instagram, iar dacă vreți să le vedeți pe toate, atunci urmăriți hashtag-ul #teslaroadster de aici. După cum se poate vedea, acest roadster este de-a dreptul impresionant, mai ales pe această culoare roșiatică aleasă de către compania americană.

Ca performanțe, Tesla Roadster va ajunge la 0 la 100 km/h în sub 1.9 secunde și la o viteză de 160 km/h în numai 4.2 secunde. Viteza maximă este de 400 km/h și norocoșii ce vor avea un asemenea bolid în garaj vor putea conduce până la 970 km cu o singură încărcare.