Panasonic prezintă noi ecrane OLED transparente la Salone del Mobile, cea mai mare expoziţie de mobilă şi decoraţiuni

0
1215

Panasonic a fost prezentă la evenimentul Salone del Mobile, cea mai mare şi prestigioasă expoziţie de mobilă şi decoraţiuni interioare. Produsele vedetă de la Panasonic sunt noile ecrane OLED transparente, care pot fi integrate în diferite piese de mobilă, precum instalaţia Vitra, din Elveţia.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ecranul OLED transparent creează imaginea unui cabinet din sticlă, care include şi un cadru de lemn, care susţine panoul din sticlă. Această piesă de mobilier se va potrivi cu orice spaţiu contemporan de locuit şi este uşor de integrat în orice încăpere. Panasonic şi Vitra au colaborat pentru a dezvolta ecranul OLED transparent de aici.

Au fost create o serie de ateliere speciale, iar Vitra a furnizat expertiza în proiectarea mobilierului şi amenajarea spaţiului. Acest ecran OLED este doar începutul, el urmând să fie dezvoltat şi sub forma altor produse, inclusiv televizoare, dacă ar fi să ghicesc. Ecranul OLED transparent devine din obiect pasiv un element viu şi dinamic, care animă tot spaţiul din jurul rău.

Totul a fost proiectat de designerul Daniel Rybakken şi Panasonic Design Kyoto. Lemnul, metalul şi sticla se îmbină pentru o integrare inteligentă a display-ului direct în cadrul din lemn. Există şi un element special de iluminare, care amplifică vizualizarea şi experienţa ambientală. Aşteptăm şi variante comerciale ale acestui produs şi televizoare derivate din el.