Microsoft a lansat noi tastaturi şi mauşi, oferite la pachet la sume de la 60 de dolari

0
1244

Microsoft a avut un mijloc de săptămâna încărcat, prezentând noi tablete, laptopuri şi căşti, dar şi lansând o serie de bundle-uri de mouse + tastatura, cu preţ de pornire de 60 de dolari. E vorba despre Microsoft Ergonomic Desktop şi Microsoft Bluetooth Desktop, pe care le detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fiecare bundle include tastaturi şi mauşi la preţuri destul de rezonabile. Microsoft Ergonomic Desktop este un bundle care include dispozitive ergonomice, cu o tastatură cu design split. Apare şi un mouse ergonomic care seamănă puţin ca design cu Surface Precision Mouse. Şi tastatura şi mouse-ul din acest bundle vin cu fir şi sunt doar de culoare neagră. Tastatura oferă un palm rest foarte generos, şi desparte mijlocul tasturii cu un spaţiu în formă de “V” întors. Sunt şi butoane care oferă acces direct la Office, emoji-uri, controale media şi altele.

Microsoft Bluetooth Desktop este aşa cum indică numele un set de accesorii cu conexiune Bluetooth. Şi ele au finisaj negru. Tastatura este una mai compactă, subţire şi uşoară, iar mouse-ul are 3 butoane şi oferă sensibilitate crescută. Aceeaşi tastatură aduce butoane speciale pentru apelare şi emoji.

Produsele sunt disponibile la precomandă de pe 12 mai, iar varianta cu fir costă 90 de dolari, în vreme ce varianta cu Bluetooth este 60 de dolari.