Logitech lansează un nou mouse ergonomic cu trackball integrat: Ergo M575

0
803

Logitech a lansat astăzi un nou mouse ergonomic cu trackball integrat, modelul Ergo M575. Acesta este gândit pentru a fi folosit pe spaţii limitate şi are un design inedit. Asta pentru că are acea bilă uriaşă în lateral, care modifică radical designul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pare să fie un mouse tradiţional cu o bilă amplasată în zona în care ai ţine degetul cel mare. Ideea este următoarea: în loc să tot mişti mouse-ul, vei putea roti acea bilă pentru a controla cursorul de pe ecran. În acest mod nu mai trebuie să ai un birou uriaş pentru a tot mişca accesoriul. M575 e gândit pentru noua paradigmă de lucru de acasă, cu spaţiu redus. Conform Logitech e util şi dacă suferi de probleme cu încheieturile, sindrom de tunel carpian sau artrită. Poziţia bilei de scroll permite o postură mai relaxată.

Produsul vine pe alb sau negru, iar Logitech oferă suport pentru palme de toate mărimile. Avem de-a face cu un model wireless aici, deci scăpăm de stresul cablurilor. Conectarea se face prin dongle USB sau Bluetooth Low Energy. Se poate conecta la PC, Mac, iPad-uri şi are o singură baterie AA, care oferă până la 24 de luni de autonomie. Unele dintre componentele de la bord sunt realizate din plastic reciclat. Varianta de culoare inchisă are 50% din material reciclat, iar cea albă 21%. Hârtia folosită pentru manual este una din păduri certificaye FSC, responsabil defrişate.

Preţul este de 49.99 euro.