HP anunţă noul EliteDisplay S14, monitor Full HD portabil pentru laptop şi tablete

0
1749

HP a anunţat şi un produs ceva mai inedit în această săptămână, pe lângă multiplele desktopuri şi laptopuri noi ale sale. E vorba despre HP EliteDisplay S14, un monitor portabil Full HD, pe care îl puteţi ataşa la un laptop sau o tabletă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HP afirmă sus şi tare că acesta este primul monitor portabil de 14 inchi, care vine cu conectivitate USB Type-C. Apropo, acel conector oferă atât semnal video, cât şi alimentare pentru device. Practic, posesorul de laptop sau tabletă îi poate conecta un monitor extra şi o va face foarte uşor din mers. Este un avantaj pentru productivitate, muncă colaborativă şi pentru fotografii şi editori video.

EliteDisplay S14 vine cu display de 14 inchi şi cu o protecţie specială care se transformă în suport atunci când este detaşată. Panoul acestui device consumă în jur de 5W, cu un maxim de 15W. Ecranul are aspect 16:9, iar greutatea monitorului este de aproximativ 1 kilogram. Faţă de S140u, acest produs are muchii mai înguste, este mai subţire cu aproape 50% şi mai uşor cu 12%.

Panoul este un IPS cu iluminare LED şi cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade, pe orizontală şi verticală. Oferă şi refresh de 60 Hz şi 5 ms GTG. Luminozitatea este estimată la 220 de nits. Preţul este de 219 dolari pentru HP S14 şi produsul va sosi în magazine în iulie 2018.