CES 2018: Razer Nommo este o nouă gamă de boxe de gaming pentru PC, cu iluminare Chroma

0
2533

Pe lângă dockul său laptop pentru Razer Phone, Razer a adus la CES 2018 şi noi boxe pentru PC-urile de gaming. Se numesc Nommo şi se remarcă prin iluminarea fistichie de tip Chroma. Perifericele pot fi personalizate cu 16.8 milioane de culori şi nuanţe.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gama Nommo include modelul Nommo Pro cu preţ de 500 de dolari şi acesta vine cu suport pentru certificare THX, un sistem 2.1 şi surround virtual Dolby 5.1. Driverele principale sunt acoperite cu Kevlar, iar tweeterele au cusătura din mătase. Subwooferul cilindric va face aerul să circule în jos pentru a oferi un bas mai profund. Nommo Pro vine cu conectori USB, optici, suport Bluetooth şi porturi audio standard.

Varianta de buget se numeşte doar Nommo şi are două drivere de 3 inch, cu fibră de sticlă şi porturi de bas în spate. Există şi un Nommo ieftin cu Chroma, cunoscut drept… aţi ghicit, Nommo Chroma. Nommo cel simplu şi Nommo Chroma sunt difuzoare 2.0, deci nu au subwoofer inclus, faţă de versiunea Pro. Versiunea Chroma include un DAC integrat şi fie că luaţi modelele mai scumpe sau mai ieftine veţi primi acustică poziţională, utilă mai ales în shootere.

Nommo cel de bază costă 100 de dolari, iar Nommo Chroma 150.