Bose anunţă o nouă boxă portabilă cu suport Google Assistant, Alexa şi AirPlay 2: Bose Portable Home Speaker

0
1030

Bose se aliniază trendului portabilităţii şi anunţă o nouă boxă portabilă, cu suport pentru Google Assistant, dar şi pentru Alexa. Are şi suport AirPlay 2, permiţând să dai play la muzică de pe iDevice direct pe acest dispozitiv. În plus vine cu Spotify Connect şi mai multe detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fiind vorba de un produs Bose e clar că activăm într-o gamă de preţuri superioară, lucru indicat de suma de 350 de dolari asociată acestui device. Bose Portable Home Speaker va sosi pe nuanţele Triple Black şi Luxe Silver începând cu data de 19 septembrie. Adoptă un design cilindric, amintind puţin de un termos şi având un mâner ce duce cu gândul la lămpile cu gaz de pe vremuri.

Corpul este realizat din aluminiu eloxat şi este rezistent la apă, cu un rating IPX4, care îi permite să supravieţuiască la stropiri şi ploaie. Boxa se poate încărca via port USB-C sau printr-un cradle vândut separat la suma de 30 de dolari. Autonomia de 12 ore sună chiar bine aici. Avem şi butoane în zona superioară şi evident şi conectivitate WiFi şi Bluetooth.

Funcţionalitatea de asistent virtual este disponibilă doar dacă boxa este conectată la WiFi. Putem alege şi să oprim microfoanele pentru a nu ne invada intimitatea. Bose promite şi că putem sincroniza mai multe boxe de gen pentru a crea o experienţă stereo, ba chiar şi să le incronizam cu produse Bose SoundLink. Produsul cântăreşte 1 kilogram.