Belkin anunţă accesorii MagSafe pentru iPhone 12 şi alte noi produse Apple

0
3796

Unul dintre aspectele pe care Apple a insistat mult la evenimentul de lansare al lui iPhone 12 este tehnologia MagSafe. Aceasta foloseşte magneţi pentru a permite fixarea de accesorii pe spatele telefonului şi este inspirată de o tehnologie prezenta de ceva vreme pe MacBook-uri. Ei bine au început să apară accesorii cu MagSafe pentru iPhone 12, precum cele tocmai anunţat de Belkin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Numele Belkin e foarte respectat pe piaţa producătorilor de accesorii pentru telefoane mobile. De fapt Belkin a anunţat o serie de accesorii pentru gama iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, care include protecţii de ecran, huse şi încărcătoare. Odată cu MagSafe, modelele iPhone 12 primesc suport pentru încărcare wireless la 15W.

Printre produsele Belkin din noua gamă se numără BOOSTCHARGE PRO MagSafe 3-in-1 Wireless Charger, un încărcător 3 în 1 MagSafe care oferă încărcare la 15W wireless, dar şi încărcare la 5W pentru AirPods şi Apple Watch. Totul wireless şi la suma de 14.99 dolari.

MagSafe Car Vent Mount PRO este un alt accesoriu util, un suport special MagSafe pentru automobil. Permite fixarea telefonului în vreme ce conduceţi şi atât, fără încărcare. Va sosi la iarnă, de la suma de 39.95 dolari.

UltraGlass Screen Protector este un alt produs Belkin nou, care oferă o protecţie de 2 ori mai bună decât sticla Tempered Glass. Are şi o funcţie specială UltraGlass Privacy Screen Protect, care îi împiedică pe cei care se uită peste umăr să vadă ceea ce aveţi pe ecran. Preţul este de 39.95 dolari.

Belkin a lucrat direct cu Apple pentru a realiza aceste accesorii. Avantajul MagSafe e că după ani buni în care ne-am tot bâlbâit şi alunecat dispozitivele pe pad-uri de încărcare, acum le vom alinia corect cu magneţi.