Aparatul foto Canon EOS 6D MK II apare în imagini cu iz oficial înaintea lansării de pe 29 iunie

0
927
Canon EOS 6D MK II

Un nou aparat foto destinat profesioniștilor este și Canon EOS 6D MK II, dispozitiv care urmează a fi anunțat oficial foarte curând. Până când acest lucru se va întâmpla avem ocazia ca astăzi să vedem o serie de imagini cu iz oficial pentru aparatul produs de către Canon.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se zvonește o lansare pentru data de 29 iunie și aflați că aceste imagini vin din partea celor de la Nikishita Camera – publicație care de-a lungul timpului ne-a oferit materiale leak credibile. Totuși, până când nu avem confirmarea oficială trebuie să tratăm scăparea cu o doză de scepticism.

Canon EOS 6D MK II

Ni se dezvăluie că acest aparat nou va opta pentru un senzor de 26.2 megapixeli ce va aduce tehnologie dual-pixel CMOS AF, sistem de focalizare AF cu 45 puncte în cruce și un nivel ISO maxim de 40000 ce poate fi extins până la 102.400. Primim funcția de captură continuă de până la 6.5fps, captură video FHD cu stabilizare optică pe 5 axe și un display tactil de 3 inch.

Pe listă se mai află și conectivitatea Wi-Fi, Bluetooth, respectiv A-GPS. Aparatul cântărește 765 grame și prețul îl vom afla la sfârșitul lunii, asta în cazul în care într-adevăr evenimentul de debut are loc pe 29 iunie.