Studioul danez de arhitectură BIG a realizat design-ul unui zgârie-nori pentru compania OPPO. Acesta poartă numele de ‘O-Tower’ și aduce un design tip infinity loop (buclă infinită) care a fost desenat “pentru a conecta solul cu cerul într-o buclă continuă.” Design-ul este clar unul care face ca acestă clădire să reprezinte identitatea și viziunea companiei OPPO.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul O-Tower va fi construit în Hangzhou, China și va găzdui viitorul centru de research & development al companiei. Acest zgârie-nori va oferi un parc în interior, deschis publicului, iar lângă el va fi construit un alt parc de circa 10km².

 

“Tehnologia ar trebui să fie o extensie seamless a vieții. Noul centru R&D OPPO întruchipează acestă noțiune, ieșin cu ușurință în evidență în zonele umede ale Hangzhou-ului în timp ce există o alternanță între străzile urbane aglomerate și priveliștea naturii. […] El va reprezenta o manifestare arhitecturală a unui produs OPPO: elegant fără prea mult efort, dar în același timp crescând calitatea vieții în oraș”, a declarat partenerul BIG, Brian Yang.

Design-ul clădirii va permite diverse planuri pentru etaje și pătrunderea luminii naturale, în timp ce va putea bloca până la 52% din căldura emisă de soare. Interiorul viitorului centru va avea multe cafenele, săli de conferință și studiouri.

Încă nu se cunoaște data până la care ar trebui finalizat acest centru. OPPO mai construiește un nou centru și în Shenzhen, format din 4 turnuri, cel mai înalt fiind de 42 de etaje. Acest HQ a fost schițat de Zaha Hadid și va fi construit până în 2025.