Samsung Galaxy S II, cel mai subţire telefon din lume face furori la MWC 2011 (Video)

5
629

Colegii de la Mobilissimo au avut ocazia în acest an să meargă la Mobile World Congress 2011, organizat în Barcelona şi au reuşit să pună mâna pe cele mai performante terminale ale momentului. Printre acestea s-a numărat şi proaspăt anunţatul Samsung Galaxy S II, care deja a primit titlul de cel mai subţire smartphone din lume, având o grosime de doar 8.49 mm.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Galaxy S II este urmaşul telefonului care a vândut 10 milioane de unităţi în întreaga lume (Galaxy S) şi este atât de uşor şi de subţire, încât mulţi reprezentanţi ai presei au cerut să îi vadă bateria, crezând că handsetul le este prezentat fără aceasta. Terminalul foloseşte un procesor dual core de 1GHz, un display touch de 4.3 inch (480 x 800 pixeli) şi 1GB RAM, toate acestea într-un device care cântăreşte doar 116 grame.

Noul Samsung Galaxy S oferă 16/32GB spaţiu de stocare, iar OS-ul de pe acest model este Android 2.3 Gingerbread, care arată excelent pe ecranul Super AMOLED Plus. În partea din spate, telefonul prezintă o cameră de 8 megapixeli, cu suport pentru captură video 1080p la 30 fps. Interfaţa acestui handset este bazată pe 4 Huburi, care oferă acces la funcţii precum Muzică, Jocuri, Cărţi/Reviste şi Socializare.

Mai multe detalii aflaţi din clipul hands-on realizat de către Mobilissimo: