Lenovo anunță extinderea portofoliului de produse ThinkPad pe piața din România

0
926
ThinkPad

Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi faptul că Lenovo și-a extins portofoliul de produse din gama ThinkPad pe piața din România. Consumatorii pot găsi pe plan local cel mai extins portofoliul ThinkPad din istoria companiei care include seriile ThinkPad X, T și L.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sunt oferite aici o gamă variată de dispozitive portabile, desktop-uri și monitoare, produse care exprimă viziunea Lenovo privind inovația în tehnologie. Aflați din rândurile următoare câteva detalii despre aceste terminale și totodată care sunt prețurile practicate la noi în țară.

ThinkPad X1

Avem pentru început noua serie ThinkPad X1 care aduce inovații la nivel de ecran, al funcției de confidențialitate și al conectivității. Două dispozitive sunt incluse aici și anume X1 Carbon și X1 Yoga, ambele oferind Amazon Alexa și panouri cu tehnologie Dolby Vision HDR3. Prețul lui X1 Carbon este de 8.599 lei, iar ThinkPad X1 Yoga costă 10.999 lei.

ThinkPad T

Urmează seria ThinkPad T caracterizată de o performanță sporită grație puternicelor procesoare Intel Core din a 8-a generație. Gama este lider în materie de securitate datorită camerei IR, cititorului de amprente și a soluției ThinkShutter. În această gamă se află notebook-ul ThinkPad T480 cu preț de 6.999 lei, ThinkPad T480s cu preț de 7.299 lei și ThinkPad T580 ce costă 6.299 lei.

Printre alte dispozitive aduse de către Lenovo pe plan local mai avem seria ThinkPad L (L380, L380 Yoga, L480, L580), stația de andocare ThinkPad Ultra și monitorul ThinkVision P32u.