Demy, readerul de retete din bucataria ta

0
457

Daca doriti sa cheltuiti 300 de dolari pe cea mai buna carte de bucate din lume, aflati ca nici un pret nu este prea mare pentru gospodina perfecta. Produsul despre care vorbim este Demy, un e-reader de bucatarie, dotat cu touchscreen si redare audio a retetelor. Gadgetul poate fi sincronizat prin intermediul unei conexiuni USB cu PC-ul si contul dumneavoastra pe site-ul keyingredient.com.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Display-ul lui Demy este rezistent la contactul cu lichidele, iar exteriorul e-reader-ului poate fi foarte usor curatat. Colectii impresionante de retete sunt disponibile pe acest terminal, iar textele afisate pot avea fonturi marite, daca doriti sa vedeti retetele mai clar. Puteti de asemenea sa creati o lista de retete preferate, aflate la indemana in orice moment.

Readerul vine cu 3 timere incorporate, care vor contoriza timpul necesar pentru ca un pui sa fie fript, prajiturile sa fie gata sau orice ati gati sa ajunga in punctul in care treaba este terminata. Veti gasi si o unealta de conversie a unitatilor pe acest gadget, iar mai multe detalii despre el aflati de aici.

[via Tablet News]