Televizorul Philips 55POS9002 este disponibil la vânzare pe plan local; model 4K premiat de EISA

0
2273
Philips 55POS9002

Din această lună ajunge la vânzare pe plan local și televizorul Philips 55POS9002, un model premiat de către European Imaging and Sound Associations (EISA) pentru cel mai bun raport calitate/preț. Acesta combină cele mai noi tehnologii și aduce puternicul procesor de imagine P5, un panoul OLED și tehnologia Ambilight.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se laudă cu o diagonală generoasă de 139 cm și imaginea va fi redată la o calitate Ultra HD 4K de 3840 x 2160 pixeli. Bifăm și prezența Amiblight cu trei laturi ce se conectează perfect cu ecranul OLED fără ramă și grație suportului HDR avem parte de o experiență vizuală excepțională și de culori vibrante.

Philips 55POS9002

Design-ul modern premium și minimalist nu iese din ecuație și grosimea sa îl face de-a dreptul arătos. Există elemente de atracție și pe partea audio unde se aduce tehnologia Triple Ring și motorul de procesare DTS HD Premium Sound pentru un sunet mai puternic și mai clar.

Android TV este platforma aleasă aici și asta înseamnă că avem acces la întreaga colecție de aplicații și jocuri ce pot fi instalate pe TV. Are 16 GB de stocare pentru a stoca muzica și aplicațiile favorite, existând și posibilitatea de mărire a spațiului de stocare. Televizorul se gătește pe plan local la suma de 9.999 lei!