În ultimele 24 de ore privirea tuturor gamerilor a fost aţintită spre The Game Awards, acolo unde pe lângă premii acordate celor mai bune jocuri din 2018, au apărut şi trailere pentru jocuri viitoare. Una dintre vedetele zilei a fost Mortal Kombat 11, care a primit primul trailer. Îl vedeţi mai jos.

Publicitate

Teaserul a fost prezentat de către Ed Boon, unul dintre creatorii seriei MK. În trailer vedem o luptă clasică între Scorpion şi Evil Raiden, arme noi, Scorpion cel clasic şi evident o grămadă de violenţă. Au trecut 3 ani de când a debutat celebrul MK X şi având în vedere că el a ajuns şi pe mobil, nu pot decât să mă întreb dacă şi MK 11 ajunge pe iOS, Android, Windows Store.

Din păcate ceea ce vedem în trailer pare mai degrabă un cinematic, decât secvenţe din timpul luptei. Oricât de 3D ar fi jocul, fără VR nu îi poţi face mişcările atât de ample şi cameră atât de versatila. Mi se pare şi că muzica trailerului e neinspirată, fiind mai potrivit un metal sau ceva muzică electronică, versus hip hop lent. Site-ul oficial scrie că Mortal Kombat 11 are data de lansare 23 aprilie 2019 şi aflăm că va sosi pe PS4, Xbox One, Nintendo Switch şi pe PC.

Detaliile complete vor fi anunţate pe 17 ianuarie 2019. Având în vedere sumedenia de personaje bonus apărute ulterior în MK X, să nu vă surprindă dacă vin iar Alien, Predator, Jason Vorhees sau alte personaje inedite.