Diablo 4 a fost anunţat oficial şi primeşte un prim trailer satanic (Video)

1
660

La un an după ce eram convinşi că vom vedea Diablo 4 prezentat la Blizzcon 2018, iată că luăm în sfârşit contact cu noul joc Blizzard de abia la ediţia Blizzcon din acest an. Jocul vine într-un climat neprietenos pentru Blizzard, care are probleme cu fanii, dar chiar şi aşa primul trailer arată fantastic.

Publicitate

În buna tradiţie Blizzard, jocul are cinematice foarte bine realizate şi de-a dreptul înspăimântătoare şi satanice. Va permite gamerilor să exploreze iadul şi Sanctuary şi să se lupte cu un nou personaj negativ central, Lilith. Vedem momentul în care Lilith a fost adusă printre noi, printr-un sacrificiu a 3 exploratori de cripte şi vânători de comori. Blizzard promite că noul RPG izometric va sosi pe PC şi console (PS4 şi Xbox One), ţinându-se aproape de canonul seriei.

Titlul vă va permite să jucaţi cu 3 clase de personaje: barbar, vrăjitoare şi druid. De această dată Blizzard ne oferă o experienţă mai întunecată şi mai Rated R aş zice, decât Diablo 3, care uneori devenea chiar… ironic sau comic pe alocuri. Este citată o inspiraţie din “vechi tablouri medievale”. Practic ne vom bate cu un Diablo feminin acum, Lilith, mama demonilor.

Sanctuary va fi tărâmul principal de explorat şi veţi putea interacţiona cu alţi gameri în oraşele din univers. Sunt şi zone speciale de PvP, iar Blizzard vrea să combine senzaţia de groază şi teamă din Diablo 1 cu obsesia de a obţine loot din Diablo 2 şi sistemul de luptă din Diablo 3. Pe lângă clasele de mai sus avem şi mount-uri şi o grămadă de loot.

Nu avem dată de lansare şi nici măcar o fereastră, un interval când ar putea sosi jocul. Gurile rele zic că vine în 2020 totuşi. Avem skill tree-uri cu abilităţi de deblocat, arme rare şi judecând după trailerul de gameplay nu aş zice că e un salt tehnologic uriaş faţă de Diablo 3. Atenţie, Diablo 4 e sequel direct pentru Diablo III, iar milioane de oameni au murit după bătălia din High Heavens şi Burning Hells, lăsând un vid de putere, umplut de Lilith.