ASUS VivoWatch SP ajunge în România: ceas inteligent cu EKG, măsurare a tensiunii arteriale

0
3114

ASUS a anunţat în această săptămână sosirea în România a unui nou ceas inteligent, modelul ASUS VivoWatch SP. Acesta vine cu EKG, certificare 5ATM pentru rezistenţă la apă şi autonomie de 10 zile. Toate detaliile despre produs le aflaţi în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS VivoWatch SP vine cu senzori EKG şi FPG integraţi, care vă pot oferi detalii despre puls, oxigenarea sângelui, timpul de tranzit al pulsului, dar şi ritmul cardiac. Senzorii ceasului oferă detalii despre armonia corporală, somn, activitate şi nivelul de stres. Prin intermediul aplicaţiei companion ASUS HealthConnect veţi putea urmări chiar şi tensiunea arterială şi ritmul cardiac şi veţi avea şi memento-uri legate de momentul când trebuie să luaţi medicamente.

Veţi putea şi partaja datele de sănătate cu medici sau rude, iar aplicaţia aduce şi sfaturi de sănătate personalizate, pentru un stil de viaţă mai sănătos. Dispozitivul poate calcula un indice de vitalitate şi de relaxare în doar un minut. Acesta este un scor de rezistenţă la stres. Indexul de Relaxare este un scor al nivelului actual de relaxare sau stres. Cele două scoruri sunt utilizate pentru a atinge un index de armonie corporală. Ceasul este şi companion pentru fitness, cu senzor de Pulse O2, care vă va indica cât de bine se adaptează corpul la exerciţii fizice şi când este momentul să vă odihniţi şi să respiraţi.

Produsul cântăreşte 36 de grame fără brăţară şi 62 de grame cu brăţara din silicon cu reglare scurtă. Are procesor de 1.15 GHz, 1 GB RAM şi ecran de 1.34 inch capacitiv LTPS TFT LCD cu rezoluţie de 320 x 300 pixeli. Se conectează la telefon via Bluetooth 4.2 şi se încarcă via microUSB 2.0.

ASUS VivoWatch SP aduce şi un GPS, altimetru, pedometru şi o baterie de 200 mAh, care îi asigură până la 10 zile de autonomie într-un ritm normal de utilizare, sau 14 zile în mod economisire. Ceasul va fi disponibil în România la un preţ recomandat de 1599 lei. Există şi alternativa VivoWatch BP la 899 lei.